Najnovije vesti
Home / Vesti / Sve je spremno za početak sezone kupanja na zaječarskom bazenu -Na dan otvaranja ulaz BESPLATAN!
Sve je spremno za početak sezone kupanja na zaječarskom bazenu -Na dan otvaranja ulaz BESPLATAN!

Sve je spremno za početak sezone kupanja na zaječarskom bazenu -Na dan otvaranja ulaz BESPLATAN!

Nakon čišćenja i farbanja zaječarskog bazena, radnici Javnog komunalnog preduzeća „Timok održavnje“ u Zaječaru nastavili su dalje pripreme, pa je sve spremno za početak nove sezone kupanja. Kako je rečeno u tom preduzeću, prvi kubici vode potekli su u nedelju, a u toku je uključivanje hlora i ostalih hemikalija neophodnih za dezinfekciju vode, da bi u petak, 15. juna, ukoliko to vremenski uslovi dozvole, bazen počeo sa radom.

I ove godine, kao i prethodne, na dan otvaranja letnje sezone kupanja na Gradskom bazenu na Kraljevici, posetioci će moći da se kupaju besplatno.

Rukovodstvo JKP „Timok održavanje“ je ove godine uspelo da obezbedi i sanaciju kotlova, pa će se u toku kupališne sezone, kada je to potrebno, obavljati i dogrevanje vode u bazenu.

Podsetimo, tokom sezone kupanja dnevna ulaznica će koštati 150 dinara, za 7 kupanja cena karte je 900 dinara, dok posetioci bazena sezonsku kartu koja obuhvata 30 kupanja, mogu kupiti po ceni od 3.000 dinara. Škola plivanja počinje sa radom 1. jula a cena je 3.000 dinara. Zainteresovani roditelji decu mogu da prijave na broj telefona 060/1652001.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>