Najnovije vesti
Home / Ritam grada / SVE JE SPREMNO -BINA OD SKORO 300 KVADRATA, OZVUČENJE, RASVETA… Rock kamp iz sata u sat sve puniji! (FOTO)
SVE JE SPREMNO -BINA OD SKORO 300 KVADRATA, OZVUČENJE, RASVETA… Rock kamp iz sata u sat sve puniji! (FOTO)

SVE JE SPREMNO -BINA OD SKORO 300 KVADRATA, OZVUČENJE, RASVETA… Rock kamp iz sata u sat sve puniji! (FOTO)

Učesnici ovogodišnje 51. Gitarijade koja se održava na Gradskom stadionu, kao i prošle, i ove godine, biće u prilici da svoje muziciranje prezentuju na sceni za koju je zadužen studio „Berar“. Bina od skoro 300 kvadrata, raspolaže snagom ozvučenja od 292KW, dok je snaga rasvete 190KW. Po rečima organizatora ovogodišnje manifestacije, očekuje se odličan zvuk koji će se čuti nadaleko.

Nedaleko od stadiona, u rock kamp stižu kamperi iz cele Srbije, ali i iz zemalja u okruženju. Neki su ovde prvi put, ali ima i onih koji poslednjih 12 godina nisu propustili ni jednu Gitarijadu i od svega im se, kažu, najviše dopada druženje u kampu. I tokom trajanja 51. Gitarijade, kamperi će se družiti sa rokerima učesnicima takmičarskog dela programa, ali i sa velikim zvezdama koje nastupaju u revijalnom programu.

Ručak  za sve njih i ove godine priprema Odred izviđača „Đorđe Simeonović“.

„Na meniju će biti pasulj, gulaš i kupus“, navodi starešina Odreda izviđača „Đorđe Simeonović“ Predrag Nicić Nica i dodaje:

„Mi smo spremni za preko 1.000 gostiju da ugostimo ovde, prostorije koje su planirane za kamp su uređene i mogu da prime čak i preko 1.000. Imamo trenutno preko 150 gostiju iz Crne Gore, Makedonije, Bugarske i iz svih dela Srbije, od Subotice do Vranja“, istakao je Nicić.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>