Najnovije vesti
Home / Društvo / Sutra sednica Skupštine grada
Sutra sednica Skupštine grada

Sutra sednica Skupštine grada

U Zaječaru će, u četvrtak 13. februara, biti održana 35. sednica Skupštine grada.

Na dnevnom redu sednice je potvrđivanje mandata odborniku Skupštine grada Zaječara, a ovoj odluci prethodiće izbor članova Verifikacionog odbora, kao i razmatranje Izveštaja Gradske izborne komisije grada Zaječara o dodeli mandata po prestanku mandata odborniku Skupštine grada Zaječara pre isteka vremena na koje je izabran.

Odbornici će odlučivati i o raspuštanju Saveta Mesne zajednice Vratarnica i imenovanju poverenika grada Zaječara, radi obavljanja neodložnih poslova te mesne zajednice, do konstituisanja Saveta.

Pretres Predloga Rešenja o imenovanju predsednika, članova i sekretara Komisije za sprovođenje izbora za članove Saveta mesnih zajednica i njihovih zamenika, kao i pretres Predloga Rešenja o obrazovanju Drugostepene komisije za sprovođenje izbora za članove Saveta mesnih zajednica, takođe će se naći na dnevnom redu sutrašnje sednice.

Pred gradskim parlamentarcima naćiće se i Rešenje o imenovanju vršioca dužnosti direktora Centra za socijalni rad „Zaječar“ u Zaječaru.

Sednica je zakazana za 16 sati.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>