Najnovije vesti
Home / Vesti / SUTRA SEDNICA SKUPŠTINE GRADA ZAJEČARA
SUTRA SEDNICA SKUPŠTINE GRADA ZAJEČARA

SUTRA SEDNICA SKUPŠTINE GRADA ZAJEČARA

Za sutra u 10 sati zakazana je 15. po redu sednica Skupštine grada Zaječara. 

Odbornici će raspravljati o Predlogu Odluke o angažovanju eksternog revizora za obavljanje revizije Završnog računa budžeta Grada Zaječara za 2017. godinu, kao i o  Predlogu Odluke o davanju saglasnosti na Odluku o osnivanju Ogranka Apoteke i Jedinica za izdavanje gotovih lekova, usaglašavanju sa zakonom o klasifikaciji delatnosti i o registru jedinica razvrstavanja.

Na usvajanju će biti i Predlog Rešenja o davanju saglasnosti na Statut Apoteke Zaječar, Predlog Odluke o izmeni i dopuni odluke o komunalnom uređenju na teritoriji Grada Zaječara, Predlog rešenja o davanju saglasnosti na izmene Programa poslovanja Javnog komunalnog preduzeća ,,Timok – održavanje“ Zaječar za 2018. godinu, Predlog rešenja na program poslovanja JKP ,,Higijena“ Zaječar za 2018. godinu, kao  i Predlog Rešenja o davanju saglasnosti na Pravilnik o izmenama i dopunama Pravilnika o radu.

Na dnevnom redu su i predlozi rešenja o davanju saglasnosti na Statut Ustanove za dnevni  boravak dece i omladine ometene u razvoju, o razrešenju i imenovanju člana Upravnog odbora Centra za socijalni rad Zaječar, o razrešenju i imenovanju članova Školskog odbora OŠ ,,Hajduk Vejko“, kao i Predlog zaključka o predlogu za izmenu Rešenja o obrazovanju Komisije za vođenje postupka i donošenje rešenja po zahtevu za vraćanje zemljišta.

Odbornici će izabrati i novog člana Gradskog veća Grada Zaječara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>