Najnovije vesti
Home / Sport / Superliga rukometašica SUBOTA OD 19 – DERBI SA BOROM
Superliga rukometašica  SUBOTA OD 19 – DERBI SA BOROM

Superliga rukometašica SUBOTA OD 19 – DERBI SA BOROM

Rukometašice Zaječara su, pomalo neočekivano nakon odličnog jesenjeg dela prvenstva i zimske pauze, došle u situaciju da njihov susret sa Borom bude mnogo više od komšijskog derbija. Za sve je kriv zdravstveni bilten koji je nepovoljan pred subotnji susret u hali na Kraljevici. Kako kaže trener Živojin Maksić, Savić i Nikolić su se oporavile i proteklih dana su treninge obavile pod punim opterećenjem, ali golman Alma Redžeplar i mlada Bogdanović još uvek nisu skinule gips.

„I pored svih nedaća koje su nas zadesile, počev od odlaska Milene Milojević, devojke se maksimalno angažuju na treninzima. Nažalost, situacija je trenutno takva da nam je svaki bod važan, a u njihovom osvajanju od velike pomoći je i podrška Zaječaraca. Zato pozivam sve ljubitelje rukometa da nas u subotu od 19 sati, punom salom i sportskim navijanjem, vode do pobede protiv uvek neugodnih Boranki,“ poziva Maksić.

U ostalim susretima 11. kola sastaju se Medicinar – Voždovac, Junior – Jagodina, Mladost – Naisa i Bekament BB – Vojvodina. Nakon 10 kola prva je Jagodina sa 20 bodova, a slede redom Bekament BB sa 18, Naisa 14, Vojvodina 11, Zaječar 11, Mladost 10, Medicinar 8, Voždovac 1955 6, Bor RTB sa 2 i poslednji Junior bez bodova.

A.R.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>