Najnovije vesti
Home / Vesti / SUNCE NAS PROBUDILO: U Zaječaru danas red sunca, red oblaka -Posle podne stiže naoblačenje sa kišom
SUNCE NAS PROBUDILO: U Zaječaru danas red sunca, red oblaka -Posle podne stiže naoblačenje sa kišom

SUNCE NAS PROBUDILO: U Zaječaru danas red sunca, red oblaka -Posle podne stiže naoblačenje sa kišom

U Srbiji danas promenljivo oblačno i toplo, mestimično sa kišom i kratkotrajnim pljuskovima sa grmljavinom, a na višim planinama očekuje se intenzivno otapanje snega. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni, tokom dana u skretanju na zapadni i jugozapadni. Jutarnja temperatura od 6 do 13 stepeni Celzijusa, a najviša dnevna od 16 do 20 stepeni Celzijusa.

U Zaječaru danas pre podne sunčano i toplo, posle podne moguće naoblačenje sa kišom, kratkotrajnim pljuskovima i grmljavinom. Najviša dnevna temperatura 15 stepeni. U utorak  pre podne red sunca, red oblaka, popodne i uveče moguća kiša. Minimalna temperatura 7, najviša dnevna 14 stepeni. 

Tokom narednih sedam dana promenljivo oblačno, mestimično sa kišom i kratkotrajnim pljuskovima, na visokim planinama i sa susnežicom i snegom. Temperatura u manjem padu, ali i dalje iznad proseka za ovo doba godine, a tek od nedelje hladnije.

Putevi prvog, drugog i trećeg prioriteta u Timočkoj krajini su vlažni, vidljivost je normalna. Učestalih sitnih odrona ima duž svih nestabilnih kamenih kosina, u klisurama, usecima i zasecima. Najizraženiji su na Đerdapskoj magistrali.

Deonica puta II A -169 zatvorena je za saobraćaj zbog vode na putu, usled otapanja snega, dok se zbog odrona, vozila naizmenično propuštaju na jednoj saobraćajnoj traci na putu IB-33.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>