Najnovije vesti
Home / Vesti / Sunčan i vreo dan pred nama!
Sunčan i vreo dan pred nama!

Sunčan i vreo dan pred nama!

U Srbiji će danas biti sunčano i toplo, sa najvišom dnevnom temperaturom do 35 stepeni. Vetar će biti slab i umeren jugoistočni, na jugu Banata i u donjem Podunavlju jak, povremeno sa olujnim udarima. Najniža temperatura od 16 do 23 C, na jugu Banata oko 25 C, a najviša dnevna od 31 do 35 C, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Nastavlja se period sunčanog vremena i u Zaječaru. Danas će najviša dnevna temperatura iznositi 30 stepeni. U subotu sunčano i toplo, minimalna temperatura 18, najviša dnevna 29 stepeni. 

Na Horgošu, na ulazu u zemlju čekanja su oko sat i po vremena, a pojačan saobraćaj je i na izlazu iz zemlje, pokazuju poslednji podaci Uprave granične policije RS. Na Gostunu, na ulazu u zemlju zadržavanja su oko 80 minuta, dok se na izlazu iz zemlje, na graničnom prelazu Sremska Rača putnička vozila zadržavaju oko sat vremena.

Veći broj vozila i pojačan saobraćaj očekuje se tokom dana na svim važnijim putnim pravcima, na Koridoru 10, na putevima prvog reda koji vode ka Crnoj Gori, a u narednim danima sigurno će dosta opterećeni biti i putevi koji vode ka Guči zbog održavanja tradiocionalnog sabora trubača.

Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP „Putevi Srbije“ na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>