Najnovije vesti
Home / Bor / STUDENT U BORU IZBODEN NOŽEM
STUDENT U BORU IZBODEN NOŽEM
Foto: Ilustracija

STUDENT U BORU IZBODEN NOŽEM

Pripadnici borske policije uhapsili su meštanina A.N. (25), jer je nožem u trbuh ubo P.S. (31) i to nakon svađe i fizičkog obračuna. P.S. koji je student na borskom Tehničkom fakultetu, rodom iz Despotovca, zadobio je teške telesne povrede. Njih dvojica su bili u lokalnoj kafani gde su se, kažu očevici, napili, a zatim se ‘’dogovorili’’ da izađu napolje i obračunaju se.

-Njih dvojica su se napili u kafani ‘’Burence’’, počeli da se svađaju, pa rešili da izađu napolje i odmere snage. Pred mnogobrojnim posmatračima su se potukli, a onda je u jednom momentu A.N. izvadio nož i njime ubo u stomak suparnika P.S. – saznaje Tk magazin nezvanično.

P.S. je, obliven krvlju, pao na pločnik, a A.N. je pobegao sa lica mesta. Odmah je pozvana Hitna pomoć, koja je povređenog P.S. prebacila u Opštu bolnicu u Boru, gde su lekari uspeli da mu spasu život.

Policija je ubrzo pronašla i privela A.N. On je organima reda priznao da se potukao sa P.S. ali je negirao da ga je ubo nožem.

-A.N. je uporno negirao da je nožem ubo P.S. rekavši da “nema pojma kako je on povređen“ .Protiv A.N. je podneta prijava zbog nanošenja teških telesnih povreda, nakon čega mu je određen pritvor do 48 sati – saznaje Tk od nadležnih.

Izvor: Tk magazin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>