Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Stojadinović: „Potrebna nam je promena i pobeda!“ /AUDIO/
Stojadinović: „Potrebna nam je promena i pobeda!“  /AUDIO/

Stojadinović: „Potrebna nam je promena i pobeda!“ /AUDIO/

Danas je u prostorijama Demokratske stranke u Zaječaru održana konferencija za novinare na kojoj je bilo reči o predstojećim izborima u Zaječaru, ali i poslednjim aktuelnim događajima u gradu.

Na konferenciji su govorili Miloš Stojadinović predsednik GO DS u Zaječaru i Radoslav Milojčić predsednik Izvršnog odbora DS.

Stojadinović je govorio o raspuštanju Skupštine grada Zaječara pre roka, o povećanju plate članovima i predsedniku Privremenog organa grada Zaječara za 30 odsto, a osvrnuo se i na sinoćnji događaj u Matičnoj službi u Zaječaru.

„Sakupljanje potrebnih dokumenata u ovoj službi, od strane aktivista SNS u Zaječaru u 21 sat iako je radno vreme do 15:30, pokazatelj je da je Srpska napredna stranka sinoć stavila u svoju službu inistituciju Gradske uprave. Na ovaj način pokazali su kakvi će izbori biti, neće poštovati institucije. Demokratska stranka zahteva smenu ministarke Ane Brnabić, načelnice Gradske uprave Zaječar kao i kompletnu smenu Privremenog organa grada Zaječara“, izričit je Stojadinović.

On smatra da je lista na kojoj je Demokratska stranka, a koju predvodi dr Nenad Ristović,  jedina opoziciona lista u gradu.

„Naša lista se zalaže za suštinske promene u gradu,  ima stručne i ugledne ljude“, naglašava Stojadinović i dodaje:

 “Potrebna nam je promena i pobeda!“

Radoslav Milojčić je ovom prilikom rekao da Demokratska stranka osuđuje sinoćnje ponašanje Srpske napredne stranke i navodi da je to uvod u totalitarni režim. Mi se zalažemo za vladavinu prava i slobodu medija.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>