Najnovije vesti
Home / Ritam grada / STIŽE NOVA SEZONA SERIJE „UBICE MOG OCA“: Malo ko je očekivao da će se BOŠKO NIČIĆ pojaviti u nastavku ovog ostvarenja
STIŽE NOVA SEZONA SERIJE „UBICE MOG OCA“: Malo ko je očekivao da će se BOŠKO NIČIĆ pojaviti u nastavku ovog ostvarenja

STIŽE NOVA SEZONA SERIJE „UBICE MOG OCA“: Malo ko je očekivao da će se BOŠKO NIČIĆ pojaviti u nastavku ovog ostvarenja

Serija „Ubice mog oca“ zabeležila je veliki uspeh tokom emitovanja prvog serijala. Veliko interesovanje za ovo dramsko ostvarenje i dalje vlada, a publika će večeras imati prilike da vidi prvu epizodu nove sezone ovog serijala.

Nova sezona biće upotpunjena i novim glumcima, a uz njih u ovoj seriji naći će se i poznati političar. Boško Ničić će se, pored dužnosti gradonačelnika Zaječara i člana Predsedništva SNS, oprobati i kao glumac, jer se, u epizodnoj ulozi pojavljuje u nastavku serije ’’Ubice moga oca’’, piše Blic.

Ničić se pojavljuje u nekoliko scena snimanih u kafani kako sedi sa društvom za stolom, pijucka piće i uživa u muzici. Za susednim stolom je glavni glumac Vuk Kostić, koji pije žestoko piće, i prebira uspomene.

-Pozvali su me i ponudili me da se pojavim u nekoliko kadrova nastavka serije ’’Ubice moga oca’’ i ja sam pristao – potvrdio je Ničić a prenosi Blic.

Izvor: Blic

One comment

  1. Шта рећи а не заплакати …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>