Najnovije vesti
Home / Društvo / Stefanović: Monika će biti predata Hitnoj pomoći, za otmičarom još tragamo
Stefanović: Monika će biti predata Hitnoj pomoći, za otmičarom još tragamo

Stefanović: Monika će biti predata Hitnoj pomoći, za otmičarom još tragamo

Pripadnici MUP-a pronašli su danas otetu devojčicu Moniku Karimanović (12), izjavio je za Tanjug ministar Nebojša Stefanović i dodao da se za otmičarem Ninoslavom Jovanovićem i dalje traga.

On je rekao da je devojčica pronadjena u ataru sela Svrljiški Mirkovac i da će biti predata Hitnoj pomoći.

Dodao je da je u toku potraga za otmičarem Ninoslavom Jovanovićem.

- Pretpostavlja se da je on na teriroriji Niškog okruga i intenzivno se traga za njim, očekujem da će pripadnici policije uspeti da dodju do njega – rekao je Stefanović.

Ministar je istovremeno zahvalio svima koji su učestvovali u potrazi.

Policija je našla više tragova koji ukazuju da monstrum stalno menja pozicije, a tokom devet dana svuda je sa sobom vodio devojčicu i skrivao je po šumama ili napuštenim kućama po selima oko Knjaževca i Zaječara. Za njim i danas traga više od 800 policajaca, pripadnika BIA, lovaca i dobrovoljaca. Za potragu se koriste psi tragači, dronovi, termovizijske kamere i helikopteri.

Kako javljaju reporteri sa terena, policija je rekla meštanima sela Svrljiški Mirkovac da pretraže svoje kuće. Jedan od meštana je tako na svom posedu pronašao malu Moniku.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>