Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Srpska napredna stranka i njeni koalicioni partneri predali listu
Srpska napredna stranka i njeni koalicioni partneri predali listu

Srpska napredna stranka i njeni koalicioni partneri predali listu

Srpska napredna stranka i njeni koalicioni partneri predali su danas Gradskoj izbornoj komisiji u Zaječaru izbornu listu „Aleksandar Vučić -Brže, jače, bolje“ .

Ispred ove koalicije novinarima se obratio Stefan Zankov.

„Zadovoljstvo mi je da vas ispred koalicije „Aleksandar Vučić -Brže, jače, bolje“ obavestim da smo prvi predali listu za predstojeće lokalne izbore u Zaječaru. Ovu koaliciju čine SNS i Socijal demokratska partija Srbije. Pored ove dve stranke na listi se nalaze i članovi Udruženja građana Za česme i članovi Ujedinjene seljačke stranke. Na listi je 50 odborničkih kandidata. A nosilac liste je Aleksandar Vučić. Želimo da izborni proces bude miran i demokratski, da dostajanstveno prođemo kroz sve ovo, da građani u potpunom miru izaberu neke ljude koji će ih voditi u narednom periodu“, rekao je Zankovi i dodao:

„SNS je u ovde u poslednjih godinu dana vodila politiku stabilnosti, vodili smo računa o finansijskom oporavku grada. Sada ćemo sa  sa našim koalicionim partnerima ići korak dalje. Hoćemo da Zaječar hvata korak sa najvećim delom loklanih samouprava u Srbiji, mi ćemo sve učiniti da tako i bude. Ljudi koji su na našoj listi su ti koji to mogu da obezbede u narednom periodu“.

Prvi na listi je doktor Ivan Čikarić, ginekolog iz Zaječara.

Koalicionu izbornu listu Srpske napredne stranke na kojoj se nalaze i Ivan Joković Labud i dosadašnji članovi Grupe građana Zajedno za Zaječar, čine i predstavnici Socijaldemokratske partije Srbije, predstavnici Grupe građana Za česme i članovi Ujedinjene seljačke stranke.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>