Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Srpska fudbalska liga Istok: FENJER OSTAJE DA ČKILJI U ZAJEČARU
Srpska fudbalska liga Istok: FENJER OSTAJE DA ČKILJI U ZAJEČARU
Foto: Ilustracija

Srpska fudbalska liga Istok: FENJER OSTAJE DA ČKILJI U ZAJEČARU

Timok Zaječar – Dunav Prahovo 2:1 (1:1)

Teren: Gradski stadion u Zaječaru. Gledalaca: 200. Sudija: Đurđević/Kruševac. Strelci: Ćatić u 31. i Milosavljević u 8o. za TIimok, a Bogoslovski u 41. minutu za Dunav.

TIMOK: A. Jovanović, Niklolić (Aleksa Jovanović), Spasovski (Kojić), Pašić, Ćirić, Trukić, Raklović, Ristić, Rošević (Milosavljević), Ćatić, Abramović.

DUNAV: Savić, Đorđević, Domić, Zajić, Todorović, Denić (Oštrovljanović), Živković (Veličković), Puljecović, Vukić, Bogoslovski, Bjelica.

Igrač utakmice: Jasmin Ćatić.

Fudbaleri zaječarskog Timoka završili su kako su i počeli tekuće prvenstvo u istočnoj grupi srpske lige, na poslednjem mestu. Celu jesenju sezonu nosili su fenjer kojim se obeležava poslednji vagon u kompoziciji. A tek u poslednjem 15. kolu uspeli su da postignu jedinu pobedu u 15 utakmica. Bilans nikad slabiji. Finansijska situacija u klubu nikad rđavija.

Nije tragedija da ekipa ne izbori opstanak, niti što će klub jubilej, vek igranja fudbala u Zaječaru, proslaviti možda u zonskom rangu, već je pitanje kako klub vratiti iz trogodišnje agonije.

S.P.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>