Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Srpska fudbalska liga istok: NAD TIMOKOM SUNCE ČKILJI
Srpska fudbalska liga istok: NAD TIMOKOM SUNCE ČKILJI
Foto: radiomagnum.rs

Srpska fudbalska liga istok: NAD TIMOKOM SUNCE ČKILJI

*Timok Zaječar – Radnički Svilajnac 3:1 (2:0)

 Stadion gradski u Zaječaru. Gledalaca 250. Sudija Babić/Aleksinac.

Strelci: Jonović u 10, Ristić u 44. Bićanin u 58 za Timok, Stolić u 81. minutu za Radnički.

 TIMOK: Lilić, Spasovski, Punoševac (Trukić), Ristić, Ćirić, M. Nikolić, Cvetković (Vučić), Jonović, Bićanin (Petrović), Ćatić, Živanović.

 RADNIČKI: Bjelica, Milić,  Mićanović, Paunović (Genčić), Živadinović, Petrović (Cvetković), Sinđelić, Milić, Milošević (Petrović), Rajković Stolić.

 U Zaječaru se konačno igrao fudbal kao nekad u lepa vremena. Kada je moralo da se pobedi ekipa Timoka, jer delovala moćno. Već u 10. minutu postignut je prvi gol. Pre samog odlaska na poluvreme još jedan. a u 58. minutu Bićanin je zaključio listu strelaca. Zadovoljstvo na terenu i na tribinama. Pobeda je osigurana, što bi trebalo da znači opstanak. Ali, do kraja ima još tri utakmice: gostovanja u Jagodini i Vlasotincu i utakmica u Zaječaru sa Pukovcem. Timok ima zalihu od jednog boda i bolji međusobni odnos sa Ozrenom.

Podsetimo, u okviru 28. kola Srpske lige Istok fudbaleri Timoka sutra, 21. maja igraju protiv ekipe Tabane 1970. Utakmica se igra u gostima od 17 sati.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>