Najnovije vesti
Home / Kladovo / SREMCI REMIZIRALI U KLADOVU
SREMCI REMIZIRALI U KLADOVU

Foto: MN Press

SREMCI REMIZIRALI U KLADOVU

Pripremna trening fudbalska  utakmica

*Đerdap Kladovo – Sremčica 1.1 (1:0)

Igralište na stadionu u tvrđavi „Fetislam“. Gledalaca 70. Sudija: Milan Turanović (Kladovo). Strelci: Novčić u 17 za Đerdap i Maklsimović u 55. za Sremčicu.

ĐERDAP:  Jovanović, Ljanić, N. Matejević, Mitrović, Milutinović, Rašević, Petrović, N. Dragišić, Matić, Novčić, Ilijević. Igrali su još: M. Dragišić, Dimitrijević, Savić, MIhajlović, Marjanović.

SREMČICA:  Matejević, T. Radović, Vudrag, Zupćević, Milosavljević, Gavrilović, Mustafa, Đorić, S. Radović, Maksimović. Igrali su još: Medan, Živanović, Bogosavljević, Savčić, Stanković.

Prvi put su se u Kladovu sastali domaći Đerdap i Sremčica iz istoimenog sremskog mesta. Igralo se požrtvovano i prijateljski, bez nesportskih prekršaja. Đerdap je bio uspešniji u prvom poluvremenu, a u nastavku su inicijativu na terenu preuzeli gosti. Samo deset minuta u drugom poluvremenu  gosti su izjednačili tako što je Maksimović u 55. minutu šutem sa oko 25 metara sjajnim udarcem pogodio sam ugao gola domaćina.

S.P.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>