Najnovije vesti
Home / Ritam grada / SREĆA, SMEH, RADOST: Mali diplomci plesali na gradskom trgu! (FOTO)
SREĆA, SMEH, RADOST: Mali diplomci plesali na gradskom trgu! (FOTO)

SREĆA, SMEH, RADOST: Mali diplomci plesali na gradskom trgu! (FOTO)

Radost i ushićenje bili su gotovo opipljivi, na  gradskom trgu u Zaječaru i ovog juna plesali su “mali diplomci”.

Povodom završetka pripremnog predškolskog programa danas je na zaječarskom skveru održana manifestacija „Mali diplomci“.

Od 18 do 19 sati, na Trgu oslobođenja u Zaječaru plesalo je oko dvesta dvadeset dece iz devet škola sa područja Zaječara koja su ove školske godine pohađala pripremni predškolski program.

I ove godine posebno lepom ovu manifestaciju učinila su deca polaznici dramske radionice zaječarskog Dečjeg centra, a na početku manifestacije „male diplomce“ je u ime grada pozdravio član Gradskog veća Vujadin Milošević:
„Znam da je ovo jedan veliki dan za vas. U ime Grada želim vam sreću, a mi ćemo se potruditi da vam detinjstvo i školovanje učinimo lepšim i sadržajnijim“.

Završna manifestacija predškolaca osnovnih škola „Mali diplomci“ pokrenuta je na inicijativu aktiva vaspitača osnovnih škola 2009. godine, a tehničku podršku i ove godine pružio im je Centar za kulturu i turizam grada Zaječara.
Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>