Najnovije vesti
Home / Sport / Takmičari „019 Fight teama“ Zaječar spremni za DRŽAVNO TAKMIČENJE I BORBU ZA ULAZAK U JUNIORSKU REPREZENTACIJU SRBIJE
Takmičari „019 Fight teama“ Zaječar spremni za DRŽAVNO TAKMIČENJE I BORBU ZA ULAZAK U JUNIORSKU REPREZENTACIJU SRBIJE

Takmičari „019 Fight teama“ Zaječar spremni za DRŽAVNO TAKMIČENJE I BORBU ZA ULAZAK U JUNIORSKU REPREZENTACIJU SRBIJE

Takmičari „019 Fight teama“ iz Zaječara sutra putuju u Vlasotince, gde će na Državnom prvenstvu u disciplini „k1″, pokušati da dođu do medalja i postanu deo reprezentacije Srbije.

Aleksandru Milivojeviću, seniorskom takmičaru koji će se boriti u kategoriji 81, i njegovom mlađem klubskom drugu Nemanji Ljupkoviću, će to ujedno biti i proba i zagrevanje za profesionalne mečeve koji ih čcekuju u narednom periodu.

Prema rečima Bojana Andrejića i Nikole Milenkovića iz tog kluba, ti momci su sa velikim potencijalima i vredni svake pažnje.

„Ulagaćemo u njih, posvetiti im pažnju, jer verujemo da će sigurnim putem polako stići do vrha i u narednom periodu predstavljati našu zemlju na evropskim i svetskim takmičenjima“, rekli su u klubu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>