Najnovije vesti
Home / Ritam grada / SPEKTAKULARAN DOČEK NA TRGU, GRAD ĆE ZABLISTATI! Evo šta sve čeka Zaječarce u najluđoj noći
SPEKTAKULARAN DOČEK NA TRGU, GRAD ĆE ZABLISTATI! Evo šta sve čeka Zaječarce u najluđoj noći

SPEKTAKULARAN DOČEK NA TRGU, GRAD ĆE ZABLISTATI! Evo šta sve čeka Zaječarce u najluđoj noći

GRADONAČELNIK ZAJEČARA BOŠKO NIČIĆ NAJAVLJUJE SPEKTAKULARAN DOČEK NOVE GODINE NA GRADSKOM TRGU UZ NASTUP OK BENDA, VELIČANSTVEN VATROMET, TOPLE NAPITKE, ALI OBEĆAVA I DA ĆE GRAD U DECEMBRU ZABLISTATI, TE NAJAVLJUJE DA ĆE POSTAVLJANJE NOVOGODIŠNJEG OSVETLJENJA POČETI 27. NOVEMBRA

Gradonačelnik Boško Ničić najavio je danas sjajnu atmosferu na gradskom trgu u novogodišnjoj noći, nastup OK benda i veličanstven vatromet. Zaječar će, prema njegovim rečima, zablistati na ispraćaju 2017. godine, a postavljanje novogodišnje rasvete počinje 27. novembra.

„Potrudićemo se da Zaječar zablista. Postavljanje novogodišnje rasvete po čitavom gradu počinje 27. novembra. Za Novu godinu nas očekuje veličanstven vatromet i nastup OK benda, a veliku zahvalnost dugujemo donatorima koji će finansirati njihov nastup. Biće to događaj za pamćenje u kome će uživati ne samo Zaječarci već i žitelji cele Timočke krajine, ali i gosti iz sesedne Bugarske“, ističe gradonačelnik Ničić i dodaje:

Kao što smo i obećali Zaječar će stabilizovati finansije, ponovo srediti infrastrukturu, početi dovođenje investitotara, ali i pevati i radovati se! Naglašavam, da ni jedan jedini dinar iz budžeta grada, javnih preduzeća i ustanova neće biti potrošen za ovaj događaj“.

Kako je najavljeno, program na trgu počinje u 22 sata nastupom OK benda.

„Za sve posetioce biće obezbeđeni topli napici, čaj, kuvano vino i rakija, a ukoliko se budu pronašli sponzori, ove godine na zaječarskom trgu ponovo će zamirisati pečeni vo, koji će biti dat Crvenom krstu ili zaječarskim izviđačima da vrše podelu građanima koji na trgu dočekaju Novu godinu“, otkriva gradonačelnik.

U ponoć, nakon veličanstvenog vatrometa, prisutnima na trgu obratiće se Boško Ničić, a gradonačelnik će potom, tradicionalno, posle ponoći, obići dežurne na graničnom prelazu i u zaječarskom porodilištu, gde će prve bebe rođene u 2018. godini darivati zlatnicima.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>