Najnovije vesti
Home / Sokobanja / Sokobanjski Ozren doveo osam pojačanja -CILJ PRVA LIGA SRBIJE
Sokobanjski Ozren doveo osam pojačanja -CILJ PRVA LIGA SRBIJE

Sokobanjski Ozren doveo osam pojačanja -CILJ PRVA LIGA SRBIJE

SOKOBANJCI NE GUBE VREME
Na stadionu na Podini u Sokobanji je ovih vrelih dana kao u košnici. Aktivnosti u fudbalskom klubu Ozren su na vrhuncu.

Sve je u znaku priprema ekipe za novo prvenstvo u kome Sokobanjci imaju najviši cilj, prvo mesto u istočnoj grupi Srpske lige i plasman u Prvu ligu Srbije. Braća Bajić, predsednik Djordje i trener Marko, imaju punu podršku i neposrednu pomoć od svih članova rukovodstva i stručnog štaba kluba.

Sve snage su usmerene na pojačavanje ekipe za šampionsku titulu. U klub je već stiglo osam pojačanja, a lista još nije zaključena. Pojačanja, naravno, bira trener Marko Bajić koji ima stroge kriterijume za nove igrače. Po tim kriterijumima u Sokobanju su već stigli Nikola Krstović, bek Turnine iz Vreoca, Marko Crepulja, štoper Proletera i Bogdan Filipov, defanzivac iz Svrljiga, Dalibor Mirković, centrafor iz Bora, Nikola Galić, povratnik iz Nakova i Nikola Milovanović iz Jagodine, kao i povratnici iz niškog Radničkog i Jagodine Filip i Nikola Maksimović.

„Ukoliko realizujemo sve dogovore oko predvidjenog dovodjenja igrača imaćemo moćan tim sposoban da se izbori za titulu prvaka i ulaska u viši rang, Srpsku ligu istok“, kaže trener Marko Bajić.

Ozren je odigrao tri pripremne utakmice. U prvoj je u Zaječaru savladao domaći Timok sa 2:0, od Sindjelića u Nišu izgubio sa 2:3, od zonaša Bukovika u Ražnju sa 0:1.
Klub su napustili mladi Ivan Kostić koji se vratio u matični Timok, sa kojim se u Zaječar vratio i Dušan Petrović, a u boljevački Rtanj je otišao Marjan Mladenović koji je zimus došao iz Bora.

 

 

 

Projekat „Sokobanja, lepša strana Srbije“ sufinansiran je sredstvima iz budžeta lokalne samouprave opštine Sokobanja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>