Najnovije vesti
Home / Izbori 2017 / SNS: Nismo kao drugi, čestitke Ničiću
SNS: Nismo kao drugi, čestitke Ničiću

SNS: Nismo kao drugi, čestitke Ničiću

Srpska napredna stranka je izuzetno zadovoljna rezultatima lokalnih izbora u pet lokalnih samouprava, rekao je danas funckioner SNS Aleksandar Martinović.

Martinović  je na konferenciji za novinare u sedištu stranke rekao da su naročito zadovoljni rezultatima u tri vojvođanske opštine, Vrbasu, Odžacima i Kovinu.

Na izborima u Kosjeriću, Srpska napredna stranka je osvojila više od 32 odsto glasova i 10 mandata, dok su u Zaječaru naprednjaci osvojili jedan odsto manje glasova od grupe građana Boška Ničića, koja je pobedila, ali će imati isti broj mandata.

Martinović je čestitao Ničiću i njegovoj grupi građana što je uspela da osvoji više glasova od naprednjaka i dodao da se SNS i po tome razlikuje od svojih političkih protivnika, jer su u stanju da čestitaju, za razliku od drugih koji, kako je naveo, organizuju proteste kad izgube.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>