Najnovije vesti
Home / Boljevac / SNS: Ničić sutra preuzima funkciju regionalnog koordinatora za istočnu Srbiju!
SNS: Ničić sutra preuzima funkciju regionalnog koordinatora za istočnu Srbiju!

SNS: Ničić sutra preuzima funkciju regionalnog koordinatora za istočnu Srbiju!

U četvrtak će u Zaječaru biti održan sastanak predsednika opštinskih i gradskih odbora Srpske napredne stranke sa teritorije Borskog i Zaječarskog okruga.

Na ovom sastanku biće izvršena primopredaja dužnosti regionalnog koordinatora Srpske napredne stranke za oba okruga, između Luke Petrovića i Boška Ničića, a u prisustvu predsednika Izvršnog odbora SNS Darka Glišića, navodi se u saopštenju Službe za informisanje GO SNS Zaječar.

Nakon ovog sastanka u velikoj sali Skupštine grada Zaječara biće održan pripremni sastanak za formiranje Gradskog odbora SNS u Zaječaru kome će pored gostiju iz Beograda i novog koordinatora SNS za Timočku Krajinu i poverenika Gradskog odbora SNS Zaječar Milana Stankovića, prisustvovati i svi novopostavljeni predsednici MO SNS u Zaječaru kao i odbornici SNS iz odborničkih grupa „Pokret za Krajinu – Boško’Ničić“ i „Aleksandar Vučić -Brže, jače, bolje“.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>