Najnovije vesti
Home / Vesti / Smena na čelu Turističke organizacije grada Zaječara
Smena na čelu Turističke organizacije grada Zaječara

Smena na čelu Turističke organizacije grada Zaječara

U Zaječaru je danas održana sednica Gradskog veća, 106. po redu, na kojoj izmenjena Odluka o osnivanju Turističke organizacije grada Zaječara. Naime, zbog odlaska u inostranstvo, dosadašnji vršilac dužnosti direktora Turističke organizacije grada Zaječara, Sanela Rakićević, podnela je zahtev za prestanak obavljanja te funkcije.

„Vršilac dužnosti direktora Turističke organizacije grada Zaječara Sanela Rakićević, podnela je zahtev za prestanak njene funkcije, zbog planiranog preseljenja u inostranstvo. Mi smo primorani da vršimo izmenu odluke i da se umesto, za vršioca dužnosti imenuje Dragana Gogić Rajković, diplomirani menadžer iz Zaječara. Ona je zaposlena u Turističkoj organizaciji Grada Zaječara kao pomoćnik direktora“, istakao je Dragan Vukšinović, izvestilac.

Na sednici je usvojen i Nacrt Zaključka o predlogu otpisa duga prema preduzeću „Srbijavode“.

„Podnosi se predlog za otpis duga koji se odnosi na naknadu za odvodnjavanje od pravnih lica prema poveriocu JVP „Srbijavode“. Radi se o pravnom licu koji je, da tako kažem, u državnom vlasništvu, gde postoji otpis duga. Ovo preduzeće je i u drugim gradovima otpisivalo potraživanja za dugove koja su nastala u nekom prethodnom periodu. Mi to predlažemo, a da li će Vlada da usvoji ili ne, videćemo. Ukoliko dođe do otpisa duga rasterećuju se bilnasne stavke i konsoliduje naš budžet“, istakla je Marina Milić, zamenica gradonačelnika grada Zaječara.

Naredna sednica Gradskog veća grada Zaječara, zakazana je već za 11 sati i 30 minuta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>