Najnovije vesti
Home / Sport / SLEDEĆEG VIKENDA KREĆE SEZONA KUPANJA na gradskom bazenu
SLEDEĆEG VIKENDA KREĆE SEZONA KUPANJA na gradskom bazenu

SLEDEĆEG VIKENDA KREĆE SEZONA KUPANJA na gradskom bazenu

Sezona kupanja na gradskom bazenu u Zaječaru počinje 15. juna, potvrđeno je danas u Javnom komunalnom preduzeću „Timok održavanje“.

Radnici tog preduzeća su se i ove godine potrudili da podignu kvalitet svojih usluga, pa su u skladu s tim pripremili sve što je neophodno, kako bi kupališna sezona protekla bez ikakvih problema. Ove godine je nabavljena i veća količina suncobrana, ali i ležaljki, koje će posetioci bazena moći besplatno da koriste.

„Očekujemo narednih dana nabavku i dela zabavnog programa za naše najmlađe kupače, i to će ih sigurno obradovati. Cena dnevne karte ostaje nepromenjena i iznosi 150,00 dinara, dok je mesečnu kartu moguće kupiti po ceni od 3.000,00 dinara. Oni roditelji koji žele da dete upišu u Školu plivanja, moći će po ceni od 3.000,00 dinara“, rekao je Vice Lalić, v.d.direktora JKP „Timok održavanje“.

Škola plivanja počinje sa radom 1.jula, a zainteresovani roditelji decu mogu da prijave na broj telefona: 060/165 2001.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>