Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Skupština grada Zaječara: Evo o čemu će odbornici sutra odlučivati
Skupština grada Zaječara: Evo o čemu će odbornici sutra odlučivati

Skupština grada Zaječara: Evo o čemu će odbornici sutra odlučivati

Deseta sednica Skupštine grada Zaječara zakazana je za četvrtak, 28. decembar. 

Na dnevenom redu je Predlog odluke o izmeni Odluke o obrazovanju Saveta za zdravlje grada Zaječara, izmena Odluke  o organizovanju, finansiranju i uslovima rada Savetnika za zaštitu prava pacijenata, kao i Predlog Odluke o obrazovanju Komisije za ravnopravnost polova.

Na skupštinskom zasedanju naćiće se i Predlog Odluke o osnivanju Javnog preduzeća sa planiranje, projektovanje, izgradnju i nadzor „Urbanizam i izgradnja“ Zaječar, Predlog Odluke o otuđenju nepokretnosti iz javne svojine grada Zaječara javnim nadmetanjem, kao i Predlog Rešenja o prenosu prava korišćenja pokretne stvari u javnoj svojini grada Zaječara.

Odbornici će odlučivati i o Predlogu Rešenja o prenosu prava korišćenja pokretne stvari u javnoj svojini grada Zaječara, kao i o Predlogu Rešenja o davanju saglasnosti na Program poslovanja preduzeća „Vodovod“ Zaječar za 2018. godinu.

Konačnu reč odbornici će na skupštinskom zasedanju dati i na Predlog Rešenja o postavljanju vršioca funkcije Pravobranioca grada Zaječara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>