Najnovije vesti
Home / Vesti / Skupština grada o otpisu duga i kadrovskim promenama
Skupština grada o otpisu duga i kadrovskim promenama

Skupština grada o otpisu duga i kadrovskim promenama

U Zaječaru je danas održana sednica Skupštine grada Zaječara, 30. po redu, na kojoj su odbornici jednoglasno usvojili pisanu ostavku odbornika Skupštine grada Zaječara, Davora Jankovića, zbog, kako se navodi u obrazloženju, sukoba interesa.

Naime, Davor Janković, direktor Medicinske škole u Zaječaru podneo je ostavku na funkciju odbornika Skupštine grada Zaječara, jer je zbog istovremenog obavljanja funkcija bio u sukobu interesa.

Na sednici je usvojena i Odluka o osnivanju Turističke organizacije grada Zaječara.

Vršilac dužnosti direktora Turističke organizacije grada Zaječara Sanela Rakićević, podnela je zahtev za prestanak njene funkcije, zbog planiranog preseljenja u inostranstvo, te je na današnjoj sednici za vršioca dužnosti te ustanove imenovana Dragana Gogić Rajković, diplomirani menadžer iz Zaječara.

Zeleno svetlo dato je i na Predlog Zaključka o predlogu otpisa duga, koji Grad ima prema JVP „Srbijavode“, a koji se odnosi na naknadu za odvodnjavanje od pravnih lica prema tom preduzeću.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>