Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Šešelj: Građani Zaječara, glasajte po svojoj savesti i interesima!
Šešelj: Građani Zaječara, glasajte po svojoj savesti i interesima!

Šešelj: Građani Zaječara, glasajte po svojoj savesti i interesima!

Danas je u okviru obilaska Timočke Krajine predsednik Srpske radikalne stranke dr Vojislav Šešelj boravio u Zaječaru. 

Tokom boravka Šešelj se prošetao gradom i razgovarao sa građanima.

„Moji saradnici i ja smo odlučili da obiđemo što više opština u Srbiji, da razgovaramo sa članovima opštinskih odbora, članovima SRS,  građanima, simpaziterima. Mi nismo išli na držanje velikih mitinga, nismo imali novca za to. Mitinzi i nisu ono što je najvrednije u jednoj kampanji“, rekao je predsednik Srpske radikalne stranke novinarima.

Kada su u pitanju predstojeći izbori u Zaječaru Šešelj je izrazio želju i uverenje da Srpska radiklana stranka učestvuje u vlasti.

„Ako naša stranka bude dovoljno vredna, preda na vreme listu i obezbedi kontrolore doći ću posebno u kampanju za lokalne izbore u ovom gradu, da podržim srpske radikale. Mi želimo da se vratimo u sastav Skupštine grada Zaječara, da učestvujemo u vlasti! Na listi ćemo imati nekompromitovane ljude, i starije i mlađe“, naglasio je Šešelj a građanima Zaječara poručio:

„Građnima  Zaječara poručujem da glasaju za onoga u koga imaju poverenja! Razmislite lepo dragi građani i odlučite se prema svojoj savesti i interesima!“

Na predsedničkim izborima u Srbiji dr Vojislav Šešelj očekuje pobedu.

„Moja su očekivanja da pobedim na predsedničkim izborima. Treba prvo da počistim nedorasle kandidate koji ometaju, Sašu Jankovića, Vuka Jeremića i ostale i da uđem u drugi krug. A u drugom krugu obračun sa Vučićem“!

A na pitanje koji je program SRS kojim će se predstaviti građanima Srbije Šešelj je rekao:

„Predsednik Repubike nema ustavne nadležnosti. On je kontrolor nad izvršnom, zakonodavnom  i sudskom vlašću. Složićete se sa mnom da nije dobro da jedan čovek ima svu vlast u svojim rukama. Vučić ako pobedi imaće svu vlast, a to neće biti dobrio ni po Srbiju ni po njega. Svaka vlast mora da ima kontrolu. Možete li da zamislite boljeg kontrolora Vučićeve vlade, pravosuđa i skupštine od mene? Ja hoću da oborim Vučića i naprednjake, ali ne da bi se vratile DOSmanlije koje su nas još više upropastile, koji su bili najgori, nego da se vrate radikali na vlast, da se vrati radikalska politika upravljanja državom“!

Pre dolaska u Zaječar Šešelj je obišao  Boljevac, a nakon posete Zaječaru posetiće Knjaževac i opštine Borskog okruga.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>