Najnovije vesti
Home / Boljevac / Seminar za pripremu regionalnih turističkih paketa istočne Srbije
Seminar za pripremu regionalnih turističkih paketa istočne Srbije

Seminar za pripremu regionalnih turističkih paketa istočne Srbije

Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije RARIS u partnerstvu sa osam turističkih organizacija istočne Srbije (Majdanpek, Kladovo, Negotin, Bor, Zaječar, Sokobanja, Knjaževac i Boljevac) i klasterom ruralnog turizma, Čarolija istoka, realizuje projekat „Obuka kadrova kao faktor razvoja turizma istočne Srbije“.

Projekat finansira Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija, a kofinansiraju RARIS i klaster Čarolija istoka. Realizacijom projekta nastavlja se regionalno partnerstvo i saradnja u oblasti turizma istočne Srbije koja je počela pre više od deset godina.

Cilj projekta je edukacija i osposobljavanje kadrova u turizmu za dalji razvoj i prodaju identifikovanih prioritetnih turističkih proizvoda na teritoriji istočne Srbije i unapređenje kvaliteta usluga u turizmu istočne Srbije.

Osim partnera u projekat će biti uključeni i svi drugi koji se bave turizmom, hoteli, restorani, turističke agencije, organizatori manifestacija, udruženja preduzetnika…

Prva aktivnost na projektu je trening za obuku kadrova u turizmu za pripremu regionalnih turističkih paketa.

Trening će biti održan u Zaječaru u sredu, 24. avgusta u prostorijama RARIS-a, a predavači će biti prof. dr Bojan Zečević, Ekonomski fakultet u Beogradu i dr Milan Ćulić, Centar za istraživanja i studije turizma Novi Sad.

Početak seminara zakazan je za 10.30.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>