Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Sednica Skupštine grada Zaječara u subotu -Pred odbornicima odluka o budžetu za 2018. godinu
Sednica Skupštine grada Zaječara u subotu -Pred odbornicima odluka o budžetu za 2018. godinu

Sednica Skupštine grada Zaječara u subotu -Pred odbornicima odluka o budžetu za 2018. godinu

Sednica Skupštine grada Zaječara, deveta po redu, zakazana je za subotu, 16. decembar.

Pred odbornicima će se naći dnevni red od 14 tačaka, a jedna od najvažnijih je svakako Odluka o budžetu grada Zaječara za 2018. godinu sa predlogom kadrovskog plana za narednu godinu. Na sednici će biti razmatrana i Odlukua o osnivanju Narodnog pozorišta Timočke krajine „Zoran radmilović“ u Zaječaru.

Odbornici će razmatrati i izmenu Odluke o pravobranilaštvu grada Zaječara, Odluku o linijskom gradskom i prigradskom prevozu putnika u drumskom saobraćaju na teritoriji grada Zaječara, a biće razmatrani i programi praćenja kvaliteta površinskih voda na teritoriji grada Zaječara za 2018. godinu i nivoa komunalne buke na teritoriji grada Zaječara za narednu godinu.

Na sednici će biti razmatran i Predlog Rešenja o davanju saglasnosti na Plan i program poslovanja Javnog komunalno – stambenog preduzeća „Zaječar“ Zaječar za 2018. godinu, kao i Predlog rešenja o davanju saglasnosti Javnom komunalnom stambenom preduzeću „Zaječar“ na cenu toplotne energije i na cenu usluga redovnog izvoženja smeća u Zaječaru.

Na dnevnom redu je i Pretres Predloga Rešenja o usvajanju Izveštaja o realizaciji godišnjeg plana rada Predškolske ustanove „Đulići“ Zaječar za radnu 2016/2017. godinu, kao i Pretres Predloga rešenja o razrešenju Pravobranioca grada Zaječara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>