Najnovije vesti
Home / Vesti / Sednica Skupštine grada Zaječara u četvrtak, 14. juna -Evo o čemu će odbornici odlučivati
Sednica Skupštine grada Zaječara u četvrtak, 14. juna -Evo o čemu će odbornici odlučivati

Sednica Skupštine grada Zaječara u četvrtak, 14. juna -Evo o čemu će odbornici odlučivati

Sednica Skupštine grada Zaječara biće održana u četvrtak, 14. juna, a na dnevnom redu je pretres Predloga Odluke o završnom računu budžeta grada Zaječara za 2017. godinu, kao i pretres Predloga Odluke o okončanju postupka likvidacije nad Ustanovom za sport “Zaječar” u likvidaciji.

Odbornici će razmatrati i pretres Predloga Odluke o pristupanju izradi Plana detaljne regulacije postrojenja za preradu otpadnih voda iz proizvodnog pogona pivare “Heineken Srbija” u Zaječaru, kao i Predlog Odluke o pristupanju izradi Lokalnog antikorupcijskog plana grada Zaječara.

Na dnevnom redu je i izmena i dopuna Odluke o obrazovanju Saveta za zdravlje grada Zaječara, Predlog Odluke o radnom vremenu Ogranaka i Jedinica za izdavanje gotovih lekova Apoteke Zaječar, kao i pretres Predloga Rešenja Rešenja o usvajanju Izveštaja te ustanove za prošlu godinu. Odbornici će takođe  razmatrati Rešenje o usvajanju Izveštaja o finansijskom poslovanju Apoteke Zaječar  za 2017. godinu, Rešenje o davanju saglasnosti na plan rada te ustanove za ovu godinu, kao i Rešenje o davanju saglasnosti na Finansijski plan Apoteke Zaječar za 2018. Na dnevnom redu je i pretres Predloga Rešenja o prestanku dužnosti direktora Apoteke Zaječar i Rešenja o imenovanju direktora ove ustanove.

Na sednici Skupštine grada naći će se i pretres Predloga Rešenja o usvajanju izveštaja o radu Matične biblioteke “Svetozar Marković” u Zaječaru za 2017. godinu, kao i Rešenje o usvajanju Finansijskog izveštaja te ustanove za prošlu godinu, Rešenje o davanju saglasnosti na program rada Matične biblioteke za ovu godinu i Rešenje o davanju saglasnosti na finansijski plan te ustanove za 2018. godine.

Odbornici će se upoznati i sa Zapisnikom budžetske inspekcije grada Zaječara od 10.05.2018. godine, koji se odnosi na kontrolu primene Zakona u oblasti materijalno finansijskog poslovanja, namenskog i zakonitog korišćenja sredstava budžeta grada Zaječara, kod Gimnazije Zaječar za prošlu godinu.

Početak je zakazan za 10.00 sati.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>