Najnovije vesti
Home / Vesti / Sednica Skupštine grada Zaječara 15. marta
Sednica Skupštine grada Zaječara 15. marta

Sednica Skupštine grada Zaječara 15. marta

Sednica Skupštine grada Zaječara, 24. po redu, biće održana u petak, 15. marta. 

Na dnevnom redu sednice je Predlog Odluke o javnim raspravama, Odluka o izmenama i dopunama Odluke o Gradskoj upravi grada Zaječara, kao i nacrti odluka o Gradskom veću i mesnim zajednicama.

Odbornici će razmatrati Izveštaj o radu i Finansijski zveštaj Narodnog muzeja za pošlu godinu, kao i Plan rada i Finansijski plan te ustanove, za ovu godinu. Na sednici će takođe, biti razmatran i Izveštaj o radu i Finansijski izveštaj za 2018. godinu Ustanove za dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju „Oblutak“, kao i Program rada i Finansijski plan te ustanove za ovu godinu.

Na dnevnom redu sednice su i rešenja o razrešenju i imenovanju članova Školskog odbora Škole za osnovno i srednje obrazovanje „Jelena Majstorović“ i Osnovne škole „Hajduk Veljko“.

Odbornici će razmatrati i Zapisnik o kontroli primene zakona u oblasti materijalno finansijskog poslovanja, namenskog i zakonitog korišćenja sredstava kod Osnovne škole „Ljuba Nešić“, u periodu 01.01.2018. do 31.12.2018.

Sednica počinje u 10.00 sati.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>