Najnovije vesti
Home / Vesti / Sednica Skupštine grada Zaječara 12. oktobra -Na dnevnom redu i četvrti rebalans budžeta
Sednica Skupštine grada Zaječara 12. oktobra -Na dnevnom redu i četvrti rebalans budžeta

Sednica Skupštine grada Zaječara 12. oktobra -Na dnevnom redu i četvrti rebalans budžeta

Sednica Skupštine grada Zaječara, 19. po redu, zakazana je za petak, 12. oktobar.

Odbornici će, između ostalog, razmatrati Odluku o usvajanju Plana Generalne regulacije grada Zaječara br. 2 – severoistok, istok, jug i jugozapad, kao i Odluku o četvrtoj izmeni i dopuni budžeta grada Zaječara za ovu godinu.

Na dnevnom redu su i odluke o okončanju postupka likvidacije nad Pozorištem Timočke krajine „Zoran Radmilović“ – u likvidaciji i Javnim komunalnim preduzećem Gradsko saobraćajno preduzeće „Zaječar“ u likvidaciji.

Odbornici će razmatrati i Odluku o usvajanju početnog likvidacionog bilansa Sportsko poslovnog centra „Timok“ DOO Zaječar u likvidaciji, Odluku o izmeni i dopuni Odluke o pokretanju postupka likvidacije nad „Timok“ DOO Zaječar, kao i Odluku o pristupanju izradi Lokalnog akcionog plana za Rome grada Zaječara.

Na dnevnom redu je i Odluka o održavanju prevremenih izbora za članove Saveta mesne zajednice „Vratarnica“, Rešenje o davanju saglasnosti na Treću izmenu Programa poslovanja Javnog komunalnog preduzeća „Timok-održavanje“ Zaječar za ovu godinu, kao i Rešenje o davanju saglasnosti na Program poslovanja Javnog preduzeća za planiranje, projektovanje, izgradnju i nadzor „Urbanizam i izgradnja“ Zaječar za 2018. godinu.

Takođe, odbornici će razmatrati i Rešenje o davanju saglasnosti na Poseban program korišćenja sredstava iz budžeta grada Zaječara po osnovu subvencija Javnog preduzeća za planiranje, projektovanje, izgradnju i nadzor „Urbanizam i izgradnja“ Zaječar za 2018. godinu, kao i Rešenje o davanju saglasnosti tom preduzeću na Cenovnik usluga.

Na skupštinskom zasedanju, razmatraće se Rešenje o davanju saglasnosti Javno komunalno – stambenom preduzeću „Zaječar“ u Zaječaru na cenu toplotne energije, Rešenje o izmeni Rešenja o imenovanju predsednika i članova Nadzornog odbora tog preduzeća, Rešenje o imenovanju vršioca dužnosti direktora Javnog komunalno stambenog preduzeća „Zaječar“, Rešenje o razrešenju vršioca dužnosti direktora Ustanove Narodno pozorište Timočke krajine – Centar za kulturu „Zoran Radmilović“ u Zaječaru, kao i Rešenje o imenovanju direktora Ustanove Narodno pozorište Timočke krajine – Centar za kulturu „Zoran Radmilović“.

Odbornici će razmatarati Rešenje o davanju saglasnosti na Statut Istorijskog arhiva „Timočka Krajina“ Zaječar, Rešenje o usvajanju Izveštaja o realizaciji godišnjeg plana rada Predškolske ustanove „Đulići“ Zaječar za radnu 2017/2018. godinu, kao i Rešenje o davanju saglasnosti na godišnji plan rada te ustanove.

Na dnevnom redu je i Predlog Rešenja o davanju saglasnosti na Drugu izmenu i dopunu finansijskog plana za 2018. godinu Centra za socijalni rad „Zaječar“ u Zaječaru.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>