Najnovije vesti
Home / Sport / SEDMORICA NOVIH FUDBALERA: „Timok 1919″ se pojačao za novu sezonu u zoni Istok
SEDMORICA NOVIH FUDBALERA: „Timok 1919″ se pojačao za novu sezonu u zoni Istok

SEDMORICA NOVIH FUDBALERA: „Timok 1919″ se pojačao za novu sezonu u zoni Istok

Nakon neostvarenih ciljeva u protekloj sezoni, kada im je za „dlaku“ izmaklo prvo mesto i plasman u Srpsku ligu, Timok 1919 će u novoj sezoni u novoformiranoj zoni Istok biti jači za sedmoricu novih fudbalera. U novo jato prispeli su Nemanja Milić (Sopot), Saša Stojanović (Timočanin), Jovan Mihajlović i Ivan Živković (Crvena Zvezda, Novi Sad), Miloš Nikolić (Temnić, Varvarin), Marko Cvetković (Slovačka) i Nemanja Antić (Svrljig).

-Do sada smo angažovali sedmoricu novih fudbalera, od kojih su trojica povratnici. Brzonogi Miloš Nikolić se iz Temnića ponovo vratio u staro jato sa Timoka, Marko Cvetković se posle dve sezone u Slovačkoj vratio u Timok, kao i Saša Stojanović, bivši naš igrač, koji je branio boje Timočanina. U pregovorima smo još uvek sa još nekoliko igrača, pre svega sa štoperom, vezistom i vođom navale, nadam se da će biti uspešno okončani, na obostrano zadovoljstvo, Želimo da u novoj sezoni budemo još jači, kako bi prvi stigli na cilj, kako bi od narednog leta ponovo zaigrali na srpskoligaškoj pozornici – jasan je Ivan Vučković, generalni sekretar Timoka 1919.

O kojim se još pojačanjima radi saznaćemo narednih dana. Čim budu pristigli priključiće se ostalim kandidatima za najbolji sastav, kako bi se što pre uigrali, jer već u subotu, 17. avgusta startuje prvi deo nove sezone, a kako je juče odlučeno žrebom, na konferenciji klubova zone Istok održanoj u Beloj Palanci, Timokovci će u prvom kolu nove sezone, na stadionu podno Kraljevice, dočekati ekipu Rajko Mitić iz Bele Palanke.

N. P.

FOTO: NOVICA PETKOVIĆ SKELA

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>