Najnovije vesti
Home / Hronika / SEĆANJE NA JOVICU MIHAILOVIĆA JOCU: Održana komemoracija u zaječarskom pozorištu
SEĆANJE NA JOVICU MIHAILOVIĆA JOCU: Održana komemoracija u zaječarskom pozorištu

SEĆANJE NA JOVICU MIHAILOVIĆA JOCU: Održana komemoracija u zaječarskom pozorištu

Porodica, prijatelji i saradnici opraštaju se od Jovice Mihailovića Joce. U Pozorištu „Zoran Radmilović“ održana je komemoracija, jednom od velikih pregaoca u kulturi, koji je posebno veliki doprinos dao razvoju kulturnog amaterizma u selima na području Zaječara.

Bio je veliki profesionalac, a u ime svih u Ustanovi „Zoran Radmilović“, koji su sa zadovoljstvom sarađivali sa Jocom, na komemoraciji je govorila Biljana Glišić, PR ove ustanove. Od Jovice Mihailovića Joce oprostili su se i predsednik Skupštine grada Stefan Zankov, odbornica u gradskom parlamentu Tatjana Stojanović, umetnički rukovodilac Gradskog folklornog ansambla „ZORA“ Nenad Petković, predsednik Društva Roma u Zaječaru Miljan Rašić i drugi saradnici i prijatelji.

Jovica Mihailović je od 2005. godine do danas radio u kulturi kao organizator kulturnih manifestacija, najpre u Kulturno-prosvetnoj zajednici, zatim u Centru za kulturu grada Zaječara, potom u CEKIT-u, a od 2018. godine u Ustanovi „Zoran Radmilović“. Tri puta je biran za odbornika Skupštine grada Zaječara.

Poslednji ispraćaj održaće se danas u 13.00 sati na groblju u Vražogrncu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>