Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Sećanje na Ekatarinu Veliku u Omladinskom centru u Zaječaru
Sećanje na Ekatarinu Veliku u Omladinskom centru u Zaječaru

Sećanje na Ekatarinu Veliku u Omladinskom centru u Zaječaru

Večeras će Zaječarci imati priliku da uživaju u zvuku jednog od najvećih bendova sa prostora bivše Jugoslavije, Ekatarine Velike.

 U Omladinskom centru u Zaječaru nastupiće Deca iz vode, beogradski EKV tribute band i projekat nastao pre tri godine sa idejom da se koncertno obeležava sećanje na Milana Mladenovića, EKV i njihov opus. Svi članovi ovog benda su iskusni i vrhunski muzičari uključeni u razne druge bendove, koje je spojila zajednička strast prema EKV-u. Od strane muzičke i stručne javnosti bend često dobija epitet najboljeg EKV tribute koji je postojao. Bend beleži brojne, veoma posećene koncerte širom Srbije i ex-YU od kojih je većina bila rasprodana.

 Grupa deluje u okviru istoimenog udruženja koje okuplja veći broj umetnika raznih profesija, koji su inspiisani radom sastava EKV, pa će publika na video screenu moći da vidi i interesantne fotografije i video spotove urađene od strane nekoliko web i video dizajnera. Pre početka koncerta biće emitovan kratki TV film “Dečak iz vode” autora Marka Novičića u kojem se može čuti kako Cane, Koja i drugi poznati muzičari i ličnosti pričaju o Milanu Mladenoviću, EKV-u, kao i o značaju ovog benda za današnju muziku i društvo.

 Na repertoaru će se naći svi najveći hitovi sa svih šest studijskih albuma EKV-a, kao i pesme iz Milanovog perioda u grupi Šarlo Akrobata. Energija i emocije koje se emituju sa bine su autentične, a atmosfera u publici je po pravilu euforična.

 Ulaznice se prodaju po ceni od 300 dinara na dan koncerta. Ceo događaj počinje u 21h.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>