Najnovije vesti
Home / Sport / SAŠA STOJANOVIĆ POJAČAO „TIMOK 1919″
SAŠA STOJANOVIĆ POJAČAO „TIMOK 1919″

SAŠA STOJANOVIĆ POJAČAO „TIMOK 1919″

Saša Stojanović je u prošloj sezoni bio neumorni vezista Timočanina iz Knjaževca. Svojim vrsnim igrama na terenu puno je pomogao na putu povratka ovog kluba na srpskoligaškoj pozornici. Ovoga leta pojačao je jato Fudbalski klub „Timok 1919″, u čijem je jatu sa uspehom igrao i pre tri sezone. Od njega se puno očekuje na plovnom putu Timoka ka Srpskoj ligi.

-Poziv iz grada na dva Timoka prihvatio sam sa jakim povodom. Kao aktivni sudija na Srpskoj ligi – Istok ne mogu u isto vreme da branim boje Timočanina, koji je postao član srpskoligaškog karavana, pa sam zato odlučio da se vratim u Timok, gde sam sa puno uspeha igrao pre tri sezone, a sve sa željom da i njemu svojim iskustvom pomognem da se od narednog leta vrati u srpskoligaško društvo, gde mu je, kao i Timočaninu, po svemu i mesto. Redovno i „punom parom“ treniram jer želim da napredujem kao sudija do srpske elite i više od toga, ali i da se još jednom kao fudbaler iskažem na terenima zonskog ranga takmičenja. Moja želja je da od narednog leta ja sudim na prvoligaškoj sceni, a da Timok zaigra na srpskoligaškoj sceni – jasan je Saša Stojanović, ambiciozni i perspektivni sudija Srpske lige grupe Istok, ali i veliko pojačanje zonaša Timoka 1919 za predstojeću sezonu.

Ivan Vučković, generalni sekretar Timoka 1919, dodaje:

-Poznajemo kvalitete Saše Stojanovića koji je pre nekoliko sezona bio važan „šraf“ u ekipi Timoka. Odličan je fudbaler i lepo vaspitan mladić, koga bi u svojim redovima poželeo svaki trener i klub. Sjajan je i zahvalan igrač, ali i odličan i perspektivan fudbalski sudija. Naravno, nećemo mu ni malo praviti problema da se kao delilac pravde na zelenom tepihu još više istakne i vine u fudbalske visine, do srpske elite i intrnacionalne scene – kaže Vučković.

N. P.

Foto: Novica Petković Skela

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>