Najnovije vesti
Home / Vesti / Saopštenje JKSP „Zaječar“ povodom uklanjanja garaža u ulici Miloša Velikog
Saopštenje JKSP „Zaječar“ povodom uklanjanja garaža u ulici Miloša Velikog

Saopštenje JKSP „Zaječar“ povodom uklanjanja garaža u ulici Miloša Velikog

Povodom uklanjanja garaža stanara ulice Miloša Velikog, a na osnovu naloga Odeljenja za inspekcijske poslove Gradske uprave Grada Zaječara, iz JKSP „Zaječar“ obaveštavaju korisnike usluga, da vlasnici, odnosno korisnici koji ne koriste objekte duže od tri meseca, ne plaćaju naknadnu, ukoliko su o tome blagovremeno i pismeno obavestili to preduzeće.

„Neophodno je da zainteresovani korisnici usluga JKSP „Zaječar“ podnesu pismeni „Zahtev za promenu podataka u kartoteci za uslugu izvoženja smeća“ na propisanom obrascu, čime će izvršiti odjavu uklonjenih garaža iz sistema fakturisanja za odvoženje smeća. Od trenutka uklanjanja garaža, ukupno šest korisnika je postupilo u skladu sa pomenutom Odlukom i samoinicijativno prijavilo nastale promene. Pored konkretne situacije po pitanju uklanjanja garaža, apelujem na sve korisnike naših usluga da uredno i ažurno vrše prijave pismenim putem za sve novonastale promene relevantne za kvalitetno pružanje usluga u domenu rada JKSP „Zaječar“, navodi v.d.direktora tog preduzeća Zvonko Veličković u saopštenju.

Zahtev za promenu podataka u kartoteci za uslugu izvoženja smeća, građani mogu dobiti i popuniti, uz asistenciju stručnog osoblja u prostorijama JKSP „Zaječar“ radnim danima od 8 do 16 časova.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>