Najnovije vesti
Home / Vesti / SAJAM ZAPOŠLJAVANJA 15. OKTOBRA U ZAJEČARU
SAJAM ZAPOŠLJAVANJA 15. OKTOBRA U ZAJEČARU

SAJAM ZAPOŠLJAVANJA 15. OKTOBRA U ZAJEČARU

U organizaciji Nacionalne službe za zapošljavanje Filijale Zaječar, u četvrtak, 10. oktobra, u Domu kulture u Knjaževcu, sa početkom u 11.00 časova, održaće se Sajam zapošljavanja, dok će u Zaječaru biti organizovan, u utorak, 15. oktobra, u sali Tehničke škole.

Početak je zakazan za 11.00 časova.

Svoje potrebe za zapošljavanjem na sajmu u Zaječaru će iskazati 25 poslodavaca koji će ponuditi oko 120 radnih mesta za sledeće obrazovne profile: trgovci, kuvari, konobari, prodavci, administrativni radnici, radnici u proizvodnji (svih obrazovnih profila III i IV stepen), elektroinženjeri, tehnolozi, poljoprivrdni inženjeri, nk radnici.

Pored direktnog kontakta sa poslodavcima, mogućnosti da se predstave i predaju svoju radnu biografiju, nezaposlena lica moći će i na štandu Nacionalne službe za zapošljavanje, gde će dobiti sve informacije o aktuelnim programima NSZ-a.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>