Najnovije vesti
Home / Sport / Rukometašice Zaječara danas u Kučevu
Rukometašice Zaječara danas u Kučevu

Rukometašice Zaječara danas u Kučevu

Zaostalu utakmicu 9. kola prvenstva 2017/2018. rukometašice Zaječara odigraće danas u Kučevu sa domaćim istoimenim B ligašem. Ova utakmica odložena je svojevremeno zbog učešća trenera Zaječara Živojina Maksića, trenera Reprezentacije Srbije, na prvenstvu Evrope. Duža pauza Rukometnom klubu Zaječar koristila je utoliko što su u klub stigla četiri nova pojačanja. Iz Bora se vratila pivotmen Jovana Nikolić, a sa njom je iz borskog A superligaša došla i iskusni golman Marjana Ilić. Ivana Dimitrijević je stigla iz prokupačkog Topličanina, a Nina Milovanović iz kraljevačkog Metalca.

One su redovno trenirale, desetak dana sa ekipom Zaječara koja je jesenas osvojila 12 bodova, a Kučevo 12. Maksa u Kučevo vodi sasvim novi sastav sa dva nova golmana i dva nova beka. Sudeći po sastavu ekipe, Zaječar je favorit u Kučevu.

S.P.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>