Najnovije vesti
Home / Sport / Rukomet: ZAJEČARKE IPAK SAMO TREĆE
Rukomet: ZAJEČARKE IPAK SAMO TREĆE
Foto: Ilustracija

Rukomet: ZAJEČARKE IPAK SAMO TREĆE

Super B liga rukometašica Srbije

Završen je jesenji deo prvenstva u Super B ligi dama. Izdvojila se trojka koja će se boriti za titulu prvaka. Jesenji prvak Minakva je dobila svih 10 utakmica i osvojila jesenju titulu bez izgubljenog boda, Vrbas i Zaječar su na drugom i trećem mestu sa istim (16) brojem bodova. Biće vrlo i neizvesno u nastavku prvenstva, Minakva ide u goste Vrbasu i Zaječaru. Vrbas osim Minakve dočekuje i Zaječar, a ko će na kraju u elitu, teško je sada reći.

Zaječar se najviše pojačao i računa se da će u nastavku prvenstva postići svih 10 pobeda jer su planirale povratak u srpsku rukometnu elitu. U klubu smatraju da je dovoljno za povratak u Super A ligu to što su doveli 10 pojačanja, devet igračica i trenera reprezentacije Srbije, Živojina Maksića, popularnog Maksu.

Rezultati 11. poslednjeg jesenjeg kola: Zaječar – Vrbas 28:15, Minaqua – Železničar 39:28, Kučevo – Pirot 22:22, Metalac – Halas Jožef 24:26, Proleter – Pančevo igra se 21. februara, Požarevac je bio slobodan.

PLASMAN: Minaqua 20, Vrbas, Zaječar 16, Pirot, Kučevo 11, Železničar 9, Pančevo 8, Požarevac 7, Halas Jožef 6, Proleter, Metlac 2 boda.

Parovi 12. prvog prolećnog kola: Zaječar – Pirot, Minaque – Pančevo, Kučevo – Halas Jožef, Metalac – Železničar, Proleter – Požarevac, Vrbas slobodan.

S. P.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>