Najnovije vesti
Home / Bor / Rukomet: Zaječarka Jovana Nikolić pojačanje ŽJRK „RTB Bor“
Rukomet: Zaječarka Jovana Nikolić pojačanje ŽJRK „RTB Bor“

Rukomet: Zaječarka Jovana Nikolić pojačanje ŽJRK „RTB Bor“

U rukometnoj ženskoj eliti Srbije u toku je zimska pauza, koja je usledila posle 10. prvog prolećnog kola, zbog učešća reprezentacije Srbije na prvenstvu Evrope. Sve ekipe se pojačavaju, ali je vrlo mali izbor slobodnih igračica. Boranke su na pragu da dobiju prvo veće pojačanje.

Reč je o Jovani Nikolić ponikloj u Zaječaru,  koja je dve sezone nastupala za superligaša Vojvodinu u Novom Sadu. Jovana će biti šesto pojačanje Boranki iz Zaječara, čije boje već brane Emilija Veljković i Tamara Simonović,  koje su igrale za superligaša Železničara u Inđiji, golman Alma Režeplar i ovoletošnja pojačanja iz Zaječara,  Sonja Simonović i super talentovana i gorostasna Ana Marković.

U ovoj zimskoj pauzi ekipe se pripremaju za nastavak prvenstva, planiranog  za 9. mart 2017. godine, a koji će biti presudan za rukometašice Bora RTB.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>