Najnovije vesti
Home / Sport / Rukomet: ZAJEČAR – MEDICINAR 24:25
Rukomet:  ZAJEČAR – MEDICINAR 24:25

Rukomet: ZAJEČAR – MEDICINAR 24:25

ZAJEČAR – MEDICINAR 24:25 (13:13)

Rukometašice Zaječara popile su i drugu gorku pilulu koju im je „prepisao“ Medicinar. Ipak, izgleda da terapija daje rezultate, jer su u uzvratnoj pripremnoj utakmici u subotu bile ravnopravan partner i bile egal tokom celog susreta. Šapčanke su pobedonosni gol postigle u poslednjih pola minuta, a zatim zaustavile dva napada domaćih igračica.

„Šapčanke su prošlu sezonu u superligi završile u vrhu tabele i rezultat nije nerealan. Mi smo imali svoje šanse, ali i neshvatljivo mnogo promašaja. I dalje imamo problema sa efikasnošću bekova i u narednom periodu to moramo ispraviti. Kvalitet nesporno postoji, to pokazuju razlike koje smo pravili u pripremnim susretima sa ekipama koje igraju Super B ligu, a zelja je da podignemo nivo u skladu sa ligom i ambicijama,“ ocena je trenera Živojina Maksića.

Do početka prvenstva ostalo je desetak dana. Kako je Maksić otišao na pripreme reprezentacije, uglancavanjem forme rukovodi Jugoslav Petrović, šef struke muške ekipe. Poslednja provera šta je urađeno je u sredu, kada u Zaječar na revanš dolazi Jagodina.

A.R.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>