Najnovije vesti
Home / Sport / Rukomet – Prva liga Istok: RADNIČKI UDALJIO ZAJEČAR OD TITULE
Rukomet – Prva liga Istok: RADNIČKI UDALJIO ZAJEČAR OD TITULE
Foto: ilustracija

Rukomet – Prva liga Istok: RADNIČKI UDALJIO ZAJEČAR OD TITULE

Rukometaši Zaječara nisu uspeli da na gostovanju u Ćupriji osvoje bodove neophodne u trci za ovogodišnju titulu. Trećeplasirani Radnički je iskoristio prednost domaćeg terena i pobedio sa 32:26. Lider Jagodina nije imala nikakvih problema sa poslednjim Pirotom, šta više bilo je 39:27, pa dva kola pre kraja ima tri boda prednosti i povoljniji raspored. U timočkom derbiju u Boljevcu Rtanj je za gol bio uspešniji od ORK Bor i slavio sa 33:32. Vlasotince je pregazilo Jastrebac sa 53:20, a Aleksinčani Paraćince sa 42:22, dok su rukometaši Hebe bili slobodni.

U predposlednjem, 21. kolu, Zaječar je domaćin nezgodnom Vlasotincu, RTB Bor dočekuje Radnički, a rukometaši Rtnja igraju u Paraćinu. Jagodina u Blacu igra sa Jastrebcem, Pirot na svom terenu sa Hebom, a u ovom kolu slobodan je Aleksinac.

Tabela nakon 20. kola: 1) Jagodina 35, 2) Zaječar 1949 32, 3) Radnički 28, 4) Vlasotince 24, 5) Aleksinac 19, 6) ORK Bor 15, 7) Rtanj 14, 8) Jastrebac 13, 9) BSK Heba 8, 10) Paraćin 7, 11) Pirot 5.

A.R.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>