Najnovije vesti
Home / Ritam grada / RUKOMET:BEZ IZGUBLJENE UTAKMICE -TRENER IZ ZAJEČARA PARAĆINCE UVEO U PRVU LIGU!
RUKOMET:BEZ IZGUBLJENE UTAKMICE -TRENER IZ ZAJEČARA PARAĆINCE UVEO U PRVU LIGU!

RUKOMET:BEZ IZGUBLJENE UTAKMICE -TRENER IZ ZAJEČARA PARAĆINCE UVEO U PRVU LIGU!

Veliki uspeh za rukometaše Paraćina! Ušli su u viši rang takmičenja i rezervisali sebi mesto u Prvoj rukometnoj  ligi Srbije!

Za vikend je u Paraćinu odigrana poslednja utakmica ove sezone u okviru Druge rukometne lige istok, gde su se sastali RK Paraćin i RK Majdanpek. Paraćinci su od samog početka utakmice pa do kraja bili u vođstvu i pobedili rezultatom 37:30.

Pod palicom trenera iz Zaječara Jugoslava Petrovića ova ekipa je ostvarila veliki uspeh, jer je pobedom nad Majdanpečanima obezbedila ulaz u Prvu ligu Srbije. Od kada je Petrovć seo na njihovu klupu ekipa RK Paraćina  nije izgubila ni jednu utakmicu.

Jugoslav Petrović, inače Zaječarac je nakon utakmice rekao da je ovo veliki uspeh i za ekipu ali i za njega lično.

„Uz trud, profesionalnost, jedinstvo i rad sve je moguće. Ova ekipa je zaslužila viši rang“.

Petrović je inače mladi, perspektivni trener iz Zaječara, dobro poznat rukometnim  krugovima u Srbiji. I ovo za njega nije jedino priznanje. I ranije, Petrović je nizao uspehe, kako sa mlađim kategorijama, kada je bio prvak Srbije, tako i sa seniorskim ekipama. Sa RK Zaječar ima osvojenu šampionsku  tituli i Kup Srbije, sa seniorskom ženskom ekipom iz Bora izborio je ulazak u Super B ligu.

Kakve su dalje ambicije RK Paraćin i da li će Petrović ostati na klupi ovog kluba ostaje pod znakom pitanja, jer su tu ponude od nekoliko klubova iz Srbije, ali i jednog iz inostranstva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>