Najnovije vesti
Home / Zaječar info / RTANJ OSVOJIO TREĆU TITULU
RTANJ OSVOJIO TREĆU TITULU

RTANJ OSVOJIO TREĆU TITULU

Finle kupa FS RIS

 * U finalu kupa: Budućnost Popovac niški -Rtanj Boljevac 1:3 (0:1)

Teren na stadionu „Cara Konstantina“ u Nišu. Gledalaca 800. Sudija: Miloš Milanović/Ćupija. Strelci: Trajković u 70. za Budućnost, Milunović u 35, Mašić i 51, Čaiurević u 57. minutu za Rtanj.

BUDUĆNOST: Milanović, Stojanovič, Marković (Miloševič), Cvetković, Krstć, Stojiljković, M. Jovanović, Prokić, Mitić, S. Stojković, Lazarević, Ivanović (Trajković).

RTANJ: Milošević, Đoković, Nikolić, (Ramadani), Cokić, Spalević, Cvetković, Đoševski, (Aranđelović), Čaurević, Milunović, Mašić, Trufunov (Golubović.

Boljevački fudbaleri osvojili su i treću titulu u 2017. godini, što je svakako njihov najveći uspeh od postojanja kluba. Tri titule prvaka u jednoj sezoni (šampion Zone istok, Pobednik kupa u Timočkoj krajini i pobednik kupa u FS RIS), redak je uspeh i za svaku pohvalu.

Budućnost iz niškog naselja Popovac, prvak je Zone istok . Posebno se pripremao za ovu utakmicu i njegiva ekipa je bila optimista. Međutim, već od početka se videlo da je Rtanj bolja ekipa i da će sigurno osvojiti pobednički pehar, koji je uručen kapitenu ekipe, golmanu Vladimiru Miloševiću.

S.P.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>