Najnovije vesti
Home / Vesti / Rotari klub Zaječar donirao 10 bolničkih kreveta ZC Negotin
Rotari klub Zaječar donirao 10 bolničkih kreveta ZC Negotin

Rotari klub Zaječar donirao 10 bolničkih kreveta ZC Negotin

Rotari klub Zaječar, u saradnji sa Rotari klubom Beograd Metropoliten, Bex kurirskom službom i firmom B Right iz Čačka, donirao je danas 10 bolničkih kreveta sa dušecima Zdravstvenom centru u Negotinu. Kreveti su proizvedeni u Norveškoj i namenjeni su za primanje terapije u ambulatornim uslovima.

„Ovo je jedan naš mali doprinos tom Zdravstvenom centru, kreveti su namenjeni za primanje terepije u ambolatornim uslovima, ali će menadžment ustanove iskoristiti te krevete za Odeljenje pedijatrije, što mi je jako drago. Mi smo pre nekoliko godina donirali Zdravstvenom centru automatski hematološki emulator, a u planu su još neke donacije, možda neke veš mašine, oprema neka koja je neophodna. Cilj i zadatak Rotari kluba su aktivnosti u lokalnoj sredini u kojoj postoji, mi imamo članstvo i iz Negotina i iz Zaječara, i trudimo se da u našim sredinama realizujemo neke lepe akcije“, istakao je Srđan Stanojević, iz Rotari kluba Zaječar.

Lekar specijalista neurologije, zamenica direktora Zdravstvenog centra u Negotinu, Gordana Radmanović, izrazila je zahvalnost na ovom lepom gestu i istakla da se nada još boljoj saradnji Rotari kluba Zaječar i negotinskog Zdravstvenog centra.

„Ja bih se se zahvalila Rotari klubu na ovoj donaciji, svaka donacija je dobro došla. Ove krevete smo namenili pedijatriji zbog potrebe da majke imaju svoje mesto uz dete, ali ćemo narednu donaciju, upotrebiti u amulantama hitne službe“, rekla je Radmanović.

Rotari klub Zaječar će i u narednom periodu nastaviti sa ovakvim i sličnim akcijama.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>