Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Rotari klub Zaječar dodeljuje po 8 hiljada dinara studentima bez roditeljskog staranja
Rotari klub Zaječar dodeljuje po 8 hiljada dinara studentima bez roditeljskog staranja

Rotari klub Zaječar dodeljuje po 8 hiljada dinara studentima bez roditeljskog staranja

Rotari klub Zaječar u utorak, 27.decembra u hotelu Hamburg organizuje tradicionalnu humanitarnu akciju, kada će dodeliti pomoć studentima bez roditeljskog staranja, štićenicima Centra za socijalni rad u Zaječaru. Studenti će dobiti po 8 hiljada dinara. 

Rotari klub Zaječar već sedmu godinu dodeljuje novčanu pomoć  studentima bez roditeljskog starateljstva, da bi ublažio nedostatak roditelja i doneo im radost, kako bi proslavili  Novogodišnje i Božićne praznike sa osmehom i nadom u bolju budućnost.

-Drago nam je što su ova deca, njih 8, dobri studenti i što će našoj zajednici sa svojim diplomama Fakulteta biti od velike koristi, kao i sebi samima, kažu u Rotari klubu Zaječar.

Rotari klub Zaječar imaće još humanitarnih aktivnosti, a sledeća je zakazana za Božić, kada će paketići biti dodeljeni najmlađim  štićenicima Centra za socijalni rad u Zaječaru .

 

__________________________
Projekat „Ritam grada“ sufinansiran je sredstvima iz budžeta lokalne samouprave Grada Zaječara.
Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>