Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Ristović: Želimo imati uvid u svaki glasački listić koji će biti zaokružen u nedelju! Ne želimo da se bilo ko igra sa voljom građana!
Ristović: Želimo imati uvid u svaki glasački listić koji će biti zaokružen u nedelju! Ne želimo da se bilo ko igra sa voljom građana!

Ristović: Želimo imati uvid u svaki glasački listić koji će biti zaokružen u nedelju! Ne želimo da se bilo ko igra sa voljom građana!

Danas je dr Nenad Ristović kandidat za gradonačelnika na listi „Dr Nenad Ristović –Pobeda za naš grad“ održao konferenciju za medije, a povodom predstojećih lokalnih izbora u Zaječaru.

Dr Nenad Ristović je na konferenciji istakao da Gradska izborna komisija u Zaječaru ne odražava pravu volju građana.

„Koalicija „Dr Nenad Ristović –Pobeda za naš grad“ danas u 10:13 sati podnela je zahtev Gradskoj izbornoj komisiji da u ponedeljak 24. aprila želimo imati uvid u svaki glasački listić koji će biti zaokružen u nedelju 23. aprila. GIK je na protivzakonit način formirana i ostala da funkcioniše. Ne želimo da se bilo ko igra sa voljom građana. Mi ćemo 23. aprila preko naših kontrolora raditi sve ono što zakon zahteva, da bi se na izborima sprovela volja  građana na zakonit način“, rekao je Ristović i dodao:

„Moramo svi zajedno da izađemo na izbore. 23. aprila možete promeniti svoju budućnost, budućnost svoje dece, budućnost ovog grada“.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>