Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Ristović: Ukoliko SNS i Pokret za Krajinu nisu sposobni da preuzmu odgovornost, mi smo tu!
Ristović: Ukoliko SNS i Pokret za Krajinu nisu sposobni da preuzmu odgovornost, mi smo tu!

Ristović: Ukoliko SNS i Pokret za Krajinu nisu sposobni da preuzmu odgovornost, mi smo tu!

Danas je u prostorijama Demokratske stranke u Zaječaru održana konferencija za medije koalicije “Dr Nenad Ristović -Pobeda za naš grad-DS, SDS, LDP, Nova stranka“  na kojoj je bilo reči o utiscima posle lokalnih izbora, o osvojenom rezultatu kao i o postizbornim koalicijama. 

Dr Nenad Ristović nosilac liste je na konferenciji naglasio da je ova koalicija jedinstvena po pitanju toga da se izborna volja građana mora poštovati.

„Naša lista je pobednik na ovim izborima. Svaki naš osvojen mandat je mandat građana koji su nam dali poverenje. Uradićemo sve što je neophodno za bolji život. Jedinstveni smo -krećemo u ostvarivanje programa. Spremni smo da preuzmemo odgovornost za vođenje grada“, ističe Ristović.

Na pitanje novinara da li je moguća koalicija sa Srpskom naprednom strankom Ristović je rekao:

„SNS i Pokret za Krajinu osvojili su po 18 mandata, imaju većinu, neka se dogovore.  Ukoliko nisu sposobni za to, spremni smo da preuzmemo odgovornost. Nismo pregovarali ni sa kim, jer smo čekali konačne rezultate GIK-a. Takođe, mi smo ove dane iskoristili da kažemo jedni drugima da nastavljamo zajedno, jedinstveno. Problemi su su veliki, ali mi imamo ljude. Mi smo tu da preuzmemo odgovornost“, rekao je Ristović i dodao:

„Oni koji nisu izašli na izbore su razočarani. Mi moram vratiti veru tim ljudima, veru da ovaj grad može i mora živeti“.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>