Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Ristović u Kotlujevcu: Cilj je jedan, pristojan život u pristojnom gradu!
Ristović u Kotlujevcu: Cilj je jedan, pristojan život u pristojnom gradu!

Ristović u Kotlujevcu: Cilj je jedan, pristojan život u pristojnom gradu!

U okviru kampanje za lokalne izbore zakazane za 23. april kandidat za gradonačelnika Zaječara Dr Nenad Ristović zajedno sa kandidatima sa odborničke liste, predstavio je juče meštanima naselja Kotlujevac program koalicije „Pobeda za naš grad“.

Odbornički kandidati predvođeni Ristovićem saslušali su probleme meštana ovog dela grada i obećali borbu za pristojan život u pristojnom gradu.

„U toku kampanje obilazimo zaječarska sela i naselja u gradu. Danas smo u naselju Kotlujevac, delu grada gde ja živim. Naši kandidati sa odborničke liste, razgovaraju sa mojim komšijama jer želimo da čujemo probleme građana sa kojima se oni svakodnevno susreću“, izjavio je Dr Nenad Ristović i dodao:

„Imamo jasan plan, znamo na koji način možemo to da uradimo, a cilj nam je jedan, pristojan život u pristojnom gradu, i to je apsolutno moguće“.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>