Najnovije vesti
Home / Ritam grada / Ristović: Svi smo kao jedan odlučni da kažemo -MI POBEĐUJEMO!
Ristović: Svi smo kao jedan odlučni da kažemo -MI POBEĐUJEMO!

Ristović: Svi smo kao jedan odlučni da kažemo -MI POBEĐUJEMO!

Sinoć je u Pozorištu „Zoran Radmilović“ u Zaječaru održana predizborna konvencija izborne liste broj 4. Dr Nenad Ristović –Pobeda za naš grad. 

U prepunoj sali pozorišta na konvenciji su predstavljeni svi kandidati za odbornike liste broj 4. Dr Nenad Ristović –Pobeda za naš grad, a za predstojeće izbore u Zaječaru.

Dr Nenad Ristović je poručio da mora da se stvori budućnost za našu decu i da je pobeda blizu.

„Danas smo svi kao jedan odlučni da kažemo- mi pobeđujemo! Svaki dan nas obilaze ministri i državni sekretari. to su oni isti koji su 4 godine  gledali iz Beograda kako jedna grupa ljudi sprovodi eksperiment nad našom decom i nama. Zato im poručujemo, izdržaćemo do 23. aprila, a onda ćemo vam pokazati gde vam je mesto. Mi, deca, omladina, mladež želimo da rastemo, da se školujemo, da ostanemo u ovom gradu. Vi koji ste u prethodne 4 godine skinuli osmeh sa naših lica, vi koji ste uzeli našu budućnost -mi ostajemo! Zaustavićemo krađu! Mi smo jedni od vas, zajedno mi to možemo! Sprečimo prevaru kao način njihovog vladanja! Okupili smo se ovde da stvorimo budućnost za našu decu, za ovaj grad. Naša pobeda je tu“, poručio je Ristović.

Potpredsednik Demokratske stranke Branislav Lečić je na konvenciji istakao da ne postoji trenutak u kome politika nije upletena u naše živote.

„Samo u okviru slobode, konkurencije, zakona i pravila, političke borbe može se očekivati da će izbiti najbolji na čelo. Svaki drugi slučaj ukida tu mogućnost. Onda na čelo dolaze najgori. Mi nemamo drugog neprijatelja osim rođene vlasti.  Nije ovo momenat u kome vam sve izgleda benigno, bira se vlast u Zaječaru, ovde se radi o celoj Srbiji. Ovo je samo jedan veliki grad koji zaslužuje punu pažnju. Srbija neće opstati ukoliko se ne probude hrabri duhovi i integritet pojedinca. Birajte one ljude u koje zaista verujemo, a ovde imamo doktora kome zaista treba odati puno priznanje da je svojim životom ostvario to poverenje“, poručio je Lečić.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>